Onay Vermeniz Durumunda Bildirimler Listeniz Temizlenecektir. Bu İşlem Sadece Bildirimler Listenizi Temizler, Tüm Bildirimleriniz "Bildirim Merkezi" nde Saklanmaya Devam Eder. Tüm Bildirim Geçmişinizi "Bildirim Merkezi" nden İnceleyebilirsiniz. (Bildirim Merkezine, Üstteki Menü Çubuğunda Yer Alan Zil Sembolüne Tıkladıktan Sonra Açılan Listenin En Altında Yer Alan "Bildirim Merkezine Git" Butonuna Basarak Ulaşabilirsiniz.)
Listenizi Temizlemek İstediğinizden Emin Misiniz?